Skip to main content

LISTERINE®.DK COVID-19 OPDATERING

LISTERINE®.DK COVID-19 OPDATERING

Effekten af den globale COVID-19-pandemi er alvorlige. Hos Johnson & Johnson Consumer opfordrer vi forbrugere til at holde sig ajour og følge retningslinjer fra World Health Organization samt nationale retningslinjer fra Sundhedstyrelsen.

Johnson & Johnson Consumer er dedikeret til at hjælpe enkeltpersoner og lokalsamfund rundt om i verden med at håndtere effekten af COVID-19. Vores team arbejder aktivt på at opretholde produktionen af forbrugerprodukter med stor efterspørgsel, inklusiv LISTERINE®.

Da COVID-19 belaster sundhedsressourcerne globalt, er det vigtigere end nogensinde at hjælpe folk med at forblive sunde og ude af et stresset sundhedsvæsen. Vores mundskyl er meget efterspurgt, da forbrugere fokuserer på personlig hygiejne. Vi prioriterer den fortsatte produktion af produkter med stor efterspørgsel for at opretholde forsyningen, alt sammen med at sikre det højeste niveau af kvalitet og sikkerhed.

LISTERINE® er mundskyl til daglig brug, der klinisk er bevist, at reducerer bakterier, der forårsager plak, dårlig ånde og tandkødsbetændelse. LISTERINE® er ikke testet mod nogen coronavirus og er ikke beregnet til at behandle eller forhindre COVID-19. Forbrugerne skal følge World Health Organization’s forebyggende foranstaltninger, såsom at vaske deres hænder ofte, opretholde social afstand og undgå at røre ved deres øjne, næse og mund.