Skip to main content

Vores bæredygtighedsansvar

Vi forestiller os en verden, hvor alle er opmærksomme på, at en sund mund er en vigtig del af et sundt liv. Når vi siger, at vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opretholde den bedst mulige mundhygiejne, forpligter vi os også til at gøre det på en ansvarlig og bæredygtig måde, der beskytter vores planet.

1. Ansvarlig emballage

Vi arbejder kontinuerligt med at reducere affald i forbindelse med emballage og at bruge mere genanvendelige og genanvendte materialer.

  1. Vores gennemsigtige Listerine-flasker er lavet af det mest genbrugte materiale i verden (PET) og kan genbruges.
  2. Flasken, låget og forseglingen skal sorteres som plast.
  3. Vi tilstræber 100% genanvendelige flasker og hætter på alle vores produkter inden udgangen af 2021 ved at sikre, at etiketten vaskes fuldstændigt væk ved genbrug og ved at skifte til gennemsigtige hætter for at øge genanvendeligheden.
  4. Vi starter lanceringen af ​​flasker fremstillet af genbrugsplast (PCR) i 2021.
  5. Vi sigter mod 100% bæredygtigt producerede eller genanvendte pakker af pap og papir inden 2025.

2. Omhyggeligt udvalgte ingredienser

Vores flasker indeholder nøje udvalgte ingredienser af høj kvalitet. Ingredienserne er videnskabeligt bevist, at de er blide og ufarlige for livet og økosystemet i havet*.

  1. Vi sætter en høj standard for brug af ingredienser og bruger aldrig animalske ingredienser.
  2. LISTERINE® indeholder æteriske olier, der er inspireret af naturen.

Hvad betyder det, at produkter fra Listerine®er milde ved miljøet?

Som en del af vores forpligtelse til at udvikle produkter, der er skånsomme for både mennesker og miljø, har vi udviklet nogle værktøjer, der hjælper os med at begrænse den påvirkning vores produkter kan have, længe efter at du har brugt dem. Dette er især vigtigt for de mange hudplejeprodukter, der skylles af kroppen efter brug. For at få en bedre forståelse af, hvordan vores produkter påvirker vandmiljøer, har vi udviklet et patenteret værktøj, en protokol, som vi kalder GAIA - Global Aquatic Ingredient Assessment ™. GAIA ™ analyserer den indflydelse en ingrediens kan have på et vandmiljø, herunder dets fisk og planteliv.

Hvordan fungerer værktøjet?

GAIA ™ måler ingrediensernes relative potentielle indvirkning på vandmiljøet på en skala fra 0 (værst) til 100 (bedst). En høj GAIA-score betyder, at ingrediensen har minimal potentiel indvirkning på vores vådområder, floder, søer og fjorde. Værktøjet ser på tre specifikke miljøegenskaber for hver ingrediens: biologisk nedbrydeligt, bioakkumulering og sikkerhed. Værktøjet er udviklet i samarbejde med eksterne eksperter og er gennemgået af mange forskellige interessenter.

Lær mere om GAIA ™ her:

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0959652618301628?_rdoc=1&_fmt=high&_origin=gateway&_docanchor=&md5=b8429449ccfc9c30159a5f9aeaa92ffb

3. Bevar miljøressourcerne

Vi fokuserer på innovative løsninger til at reducere klimaemissioner, øge energi og vandeffektivitet og bevare vores miljøressourcer.

  1. Vi deltager i Johnson & Johnsons globale mål om 100% elektrisk energi fra vedvarende kilder i produktionen.
  2. 30% er allerede produceret eller fremstillet af vedvarende energi, og J&J nåede mere end sit mål for 2020.
  3. I 2019 reducerede J&J klimaemissionerne med 32%, mens målet var en 20% reduktion.

Johnson & Johnson: Vores forpligtelse

Vi er også forpligtet til at gøre en forskel i området uden for LISTERINE®. Lær mere om, hvordan vores moderselskab, Johnson & Johnson Consumer Health, arbejder for en mere bæredygtig planet.

Corporate Site